Добре Дошли! Click here Ако желаете да използвате пълните функции на форума е необходимо да се регистрирате в няколко лесни стъпки.
 


Username:
  

Password:
  
Register

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
Оплакване от несправедлив бан ( Админ: Stoqnowa )

#1
Здравейте, така като ми е доста забавно да играя в сървъра искам да се оплача от несправедлив бан от админ Stoqnowa ;Wink която е толкова добра, че дори не мина Spec да погледне как стоят нещата това, че съм си бинднал няк'во cfg което дори не използвам не означава, че трябва да ме банне дори без да погледне играта ми ето и демо сами да решите - https://www.mediafire.com/?87p5fkst54mujge Моето момиче когато ще банваш някого моля те първо виж играта му и може би трябва малкоо повече да си вършиш работата, все пак си админ.

#2
Quote:Здравейте, така като ми е доста забавно да играя в сървъра искам да се оплача от несправедлив бан от админ Stoqnowa ;[Image: wink.png] която е толкова добра, че дори не мина Spec да погледне как стоят нещата това, че съм си бинднал няк'во cfg което дори не използвам не означава, че трябва да ме банне дори без да погледне играта ми ето и демо сами да решите - https://www.mediafire.com/?87p5fkst54mujge Моето момиче когато ще банваш някого моля те първо виж играта му и може би трябва малкоо повече да си вършиш работата, все пак си админ.Благодарим Ви че се свързахте с нас! Екипът ни CS - Lozenec TEAM@ ще прегледа демото ви и ще се свържем с вас в най - скоро време, за да уточним положението.
[Image: theproo.png][Image: sad.png]

#3
Quote:Здравейте, така като ми е доста забавно да играя в сървъра искам да се оплача от несправедлив бан от админ Stoqnowa ;[Image: wink.png] която е толкова добра, че дори не мина Spec да погледне как стоят нещата това, че съм си бинднал няк'во cfg което дори не използвам не означава, че трябва да ме банне дори без да погледне играта ми ето и демо сами да решите - https://www.mediafire.com/?87p5fkst54mujge Моето момиче когато ще банваш някого моля те първо виж играта му и може би трябва малкоо повече да си вършиш работата, все пак си админ.
Лично прегледах демото и мога да кажа че се вижда ползването на ( WallHack  или да кажа OpenGL32.dll ) Само мога да кажа че Бан-а ти е бил кратък не е имало смисъл да се оплачеш от админ- Stoqnowa, а да и благодариш за краткия БАНН. Team CS - Lozenec@
[Image: theproo.png][Image: sad.png]

Users browsing this thread:
1 Guest(s)